Câmpia Turzii pregătește centre de vaccinare pentru personalul de pe platforma industrială

Primăria Câmpia Turzii anunță crearea de facilități privind vaccinarea personalului de pe platforma industrială din localitate.

Potrivit reprezentanților municipalității Câmpiei Turzii, pornind de la ideea subprefectului Irina Munteanu, coordonatoarea campaniei județene de vaccinare anti-COVID-19, care a sugerat deschiderea de centre provizorii de vaccinare pe marile platforme industriale, luni, la Câmpia Turzii, a avut loc o întâlnire în acest sens.

La aceasta a participat primarul Dorin Nicolae Lojigan, subprefect Irina Munteanu și reprezentanți ai societăților comerciale care activează pe platforma industrială Câmpia Turzii: Cikautxo, Heco Schrauben, Eurial, Macromex, Terran și GreenWeee. Tema – a fost – amenajarea unui centru provizoriu de vaccinare, cu circuit închis, în zonă.

Aceștia au răspuns pozitiv la această inițiativă, iar în cel mai scurt timp în zona industrială a Municipiului Câmpia Turzii ar putea fi amenajat un centru provizoriu de vaccinare, destinat angajaților de acolo.

Toate statisticile și toate informațiile care ne vin de la nivel de Minister al Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății demonstrează că singura metodă de oprire a pandemiei este o campanie masivă de vaccinare. În calitate de primar am decis să prezint, alături de doamna subprefect, avantajele unui centru provizoriu de vaccinare, cu circuit închis, pe platforma industrială. Mă bucură faptul că investitorii de aici sunt receptivi și dornici să realizăm o bază logistică de vaccinare în beneficiul angajaților lor”, a precizat Dorin Lojigan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.