Campionatul National de Golf al Romaniei 2013, la Cluj-Napoca

SunGarden Resort Golf & SPA va gazdui in acest weekend, 27-29 septembrie 2013, editia de anul acesta a Campionatului National de Golf al Romaniei.

sun garder resort
foto pagina de facebook SunGarden

Întins în jurul Poienii Cerbului, în faimoasa Pădure Baciu, terenul de golf SunGarden dispune de o suprafață competitivă cu 9 gauri, un total de 33 par și se întinde pe 2211 m (2418 yards). Acest teren sportiv este considerat a fi „un teren tehnic prin excelență”, construit cu ajutorul arhitectului Robert McNeil, de la North East Golf Company în colaborare cu omul de afaceri Nicolae Căpușan – Fondator & CEO SunGarden Golf & SPA.

Programul cuprinde:

26.09.2013 / Ziua 1: ZIUA OSPITALITĂȚII

27.09.2013 / Ziua 2: ZIUA MEDIA, RECEPȚIE INVITAȚI & CINA VIP

28.09.2013 / Ziua 3: PRIMA ZI DE COMPETIȚIE & Gala de Deschidere

29.09.2013 / Ziua 4: A DOUA ZI DE COMPETIȚIE & Festivitatea de Premiere

„Este o onoare pentru noi să fim gazda unui astfel de eveniment, Campionatul Național de Golf al României, ediția 2013! Mulțumim Federației Române de Golf pentru încrederea și pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului. Fiind o nouă locație pe Harta de Golf a României și a Europei, ne angajăm să satisfacem așteptările jucătorilor și să promovăm jocul și etica golfului în comunitatea noastră. Cred cu sinceritate în declarația noastră comună: golful este mai mult decât un joc; este un stil de viață” a declarat domnul Nicolae Căpușan, citat de revistabulevard.ro.

hover here for more info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.