Când va fi scoasă la vânzare a doua rundă de abonamente pentru UNTOLD 2018?

A doua rundă de abonamente pentru UNTOLD 2018 se va lansa marţi, 28 noiembrie, ora 14:00, iar fanii festivalului care nu şi-au asigurat încă un loc la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică electronică din Europa au şansa să pună mâna pe unul din cele 5000 de abonamente care se vor scoate la vânzare în 28 noiembrie. Preţul acestora va fi de 449 lei plus taxe şi doar fanii care s-au înregistrat pe www.untold.com începând cu luna august a acestui an sunt cei care îşi pot achiziţiona abonamentele.

Primele 15.000 de abonamente s-au epuizat în doar câteva minute. Deşi iniţial organizatorii au anunţat că vor fi disponibile doar 10.000 de abonamente, datorită interesului extrem de mare, aceştia au decis să suplimenteze numărul lor.

Abonamentele la preţ întreg de 650 lei plus taxe vor fi disponibile din februarie 2018. Tot marţi, 28 noiembrie, vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP la preţul de 1100 lei plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat primeşte pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 28 noiembrie, ora 14:00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să facă acest lucru pe site-ul festivalului, untold.com.

Fanii care îşi achiziţionează abonamente pentru festival pot consulta şi opţiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.