Candidează rectorul UBB Cluj Ioan Aurel Pop la alegerile prezidenţiale din acest an? Becali: „Dau 10 milioane de euro pentru candidatura lui”

Preşedintele Academiei Române şi rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, Ioan Aurel Pop, este susținut de mai multe personalități, vedete şi oameni de afaceri pentru a candida pentru funcția de președinte al României, la alegerile care vor avea loc în acest an.

Momentan, academicianul nu a anunţat nimic referitor la o posibilă intenţie de a candida pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

Până şi controversatul om de afaceri Gigi Becali, patrolul clubului de fotbal FCSB, şi-a arătat susţinerea inclusiv financiară pentru rectorul UBB, fiind dispus să contribuie cu milioane la campania acestuia. 

„Ioan Aurel Pop candidează la preşedinţie, eu dau 10 milioane pentru candidatura lui să fie preşedinte…Dacă face partid şi să spunem „ia-l pe Fota, pe Dungaciu, pe Diaconescu”, cei care sunt oameni curaţi și deștepți. Nu se cuvine sa dai, nu jignim, (cruci peste cruci), dar coardele lor să conducă România? Suntem in zi sfanta dar nu putem să suportăm nici noi aşa…de Iohannis nu vorbesc…eu nu l-aş susţine, eu susţin…eu n-am treabă cu el, nu se compară cu Băsescu, dar eu pot să ajut, milostenia se face şi la om rău. dar eu nu susţin în fruntea ţării mele decât pe cel care e cu mine în mădularele lui Hristos, adică numai conducător ortodox. Zici ca este cuminte, el care e înaltă credinţă, mai bun decât cel care a fost cu mine în credinţă, dar cu vorba, degeaba dacă e credinţă doar cu vorba şi nu cu inima… cu gura mă binecuvântează şi cu inima mă duşmănesc, aşa că mai bun ăsta…e cuminte, nu face răutăţi.”, a declarat Gigi Becali într-un interviu de Crăciun pentru RTV, citează Bună Ziua Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.