Cântec, joc şi voie bună în primele două zile de Septemberfest 2013. FOTO/VIDEO

Primele două zile ale festivalului berii de pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” s-au încheiat, câteva zeci de mii de oameni s-au bucurat în acest sfârşit de săptămână de muzică şi voie bună la cea de 15-a ediţie a Septemberfest – „festivalul pentru prieteni”.

september fest 2013 festivalul berii
Foto © eClujeanul.ro

În prima zi, vineri, au urcat pe scenă trupele Verde, Nota Band şi IRIS, ultimii fiind pentru prima oară într-un concert la Cluj-Napoca fără solistul Cristi Minculescu, iar în cea de-a doua zi, sâmbătă, clujenii au urmărit recitaluri de muzică uşoară pentru copii, de muzică populară la care au participat mai multe ansambluri din zona Transilvaniei şi două concerte cu Ducu Bertzi şi Bere Gratis.

Trupa Bere Gratis a oferit un concert aniversar pentru 15 ani de existenţă, avându-i invitaţi speciali pe Paula Seling, SHIFT, Giulia şi Ioana Anuţa (finalistă la X Factor România).

Mâine, duminică, în ultima zi de festival, vor avea loc, după spectacolele de muzică populară reunite sub egida Festivalului Jocului Feciores, concertele trupelor Incognito, VOLTAJ şi Rock Academy – muzicieni cu experiență și pasiune pentru rock.

GALERIE FOTO din cadrul zilei a 2-a.

VIDEO

Un domn a arătat că vârsta nu contează atunci când vrei să te simţi bine. Acesta a oferit un recital de dans în ziua a 2-a a Septemberfest de pe platoul Sălii Sporturilor, spre deliciul celor prezenţi. 🙂

Recital de excepţie al ansamblului folcloric „Dor Transilvan”, al Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC)

Bere Gratis – Ultra Fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.