Care sunt lucrurile pe care le poți cumpăra cu încredere de la second hand

Având în vedere prețurile din ziua de azi, niciodată nu strică să încerci să economisești și să faci cumpărături într-un mod cât mai responsabil. Dacă vrei să îți reduci costurile lunare, dar tot să îți faci câte o plăcere din când în când fără să îți consumi tot salariul, optează pentru magazinele second hand și vezi ce produse au acestea de oferit, citind în continuare acest articol.

Iată 5 lucruri pe care le poți cumpăra la mâna a doua

  1. Haine

De ce să nu profiți de faptul că îți poți cumpăra o pereche de blugi Calvin Klein sau un pulover Tommy Hilfiger chiar și cu 20 de lei, dacă nimerești final de sezon? Mai mult, există și magazine unde hainele sunt vândute “la kilogram”, adică prețul este stabilit la final, în funcție de cantitatea pe care o arată cântarul, nu în funcție de brand. Deși majoritatea oamenilor sunt destul de reticenți la astfel de prețuri absurd de mici, cumpărătorii care frecventează magazinele second hand se declară mulțumiți de condiția și aspectul hainelor pe care le cumpără.

  1. Încălțăminte

Pe lângă haine, chiar și încălțămintea poate fi cumpărată la mâna a doua, la cele mai avantajoase prețuri și în condiții la fel de bune ca o pereche nouă de pantofi. Evită costurile mari pe care le implică o sesiune de shopping în mall și aruncă o privire la variata gamă de încălțăminte second hand disponibilă pe site-ul haine-second-hand.ro. Niciunde nu vei găsi pantofii tăi preferați de la Vans la un preț mai mic. De la încălțăminte sport și până la pantofi cu toc, toate pot fi găsite în magazine second hand cu ușurință.

  1. Mobilă

Atunci când vine vorba de mobilarea unui apartament, dorințele noastre nu se aliniază întotdeauna cu suma de bani pe care suntem dispuși să o dăm, mai ales dacă bugetul este unul limitat. În acest caz, mobila second hand este o variantă de luat în calcul care îți va permite să îți stilizezi locuința așa cum visezi, la prețuri mai accesibile, spre deosebire de mobila nouă, care în general este o investiție destul de mare, chiar dacă este de lungă durată.

  1. Cărți

Un cititor pasionat știe foarte bine că până și cărțile pot costa destul de mult în zilele noastre. Cu toate acestea, de ce ai alege să îți limitezi propria plăcere de dragul banilor? Chiar și pentru această situație există o soluție, așa că uită de rafturile pline cu prețuri mari din Cărturești sau Humanitas și fă o vizită unui anticariat.

  1. Electronice

Dacă sunt întreținute cum trebuie, electronicele second hand pot funcționa la fel de bine ca unele noi. Astfel, chiar dacă în teorie nu ți-ai putea permite, poți achiziționa, spre exemplu, până și cea mai nouă versiune de iPhone, la un preț considerabil mai redus, dar care să meargă exact cum ar merge și un telefon încă neutilizat. În plus, poți găsi cumpărători care oferă garanție pentru dispozitivul pe care dorești să îl cumperi. Posibilitățile sunt nenumărate, site-urile fiind pline cu laptop-uri, electrocasnice, tablete, console și multe alte produse la mâna a doua.

Acestea fiind spuse, data viitoare când te duci în mall pentru a-ți satisface poftele sau pentru a cumpăra ceva necesar, gândește-te că întotdeauna va exista un produs similar, păstrat în condiții bune și la jumătate din prețul pe care îl vezi tu în vitrină, într-un magazin sau un site pentru articole second hand. 

Sursă foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.