CASĂ DE PIATRĂ. Sufletistul Robert Lukaci și-a găsit aleasa inimii, Gabriela, și au făcut o nuntă cu peste 500 de invitați!

Unul dintre cei mai apreciați și sufletiști clujeni, Robert Lukaci, cunoscut ca Robi, și-a găsit aleasa inimii sale, Gabriela, alături de care va forma o familie frumoasă.

Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 19 octombrie, la sala Amiral, în fața a peste 500 de invitați.

Cel mai emoționant moment a fost dansul mirilor.

Cunoscut și apreciat de clujeni pentru munca pe care o depune zilnic, stând în intersecție pentru a vinde odorizante auto și diverse lucruri necesare șoferilor pentru a se întreține singur, fără a sta la mila statului, Robi ne oferă tuturor o lecție prețioasă de ambiție, determinare și voință.

Robi nu a renunțat la visul său de a avea o casă, iar în 2016, ajutat de prietenul său, taximetristul Ioan Pugna, care a realizat o campanie de strângere de fonduri, iar împreună au reușit să adune din donații banii necesari achiziției unui apartament.

Într-un interviu acordat în 2016 Facultății de Teatru și Televiziune, Robi a povestit că se întreține singur, are propria firmă, credit la bancă, carte de muncă și își plătește singur asigurarea de sănătate.

CASĂ DE PIATRĂ!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.