Cătălin Botezatu, impresionat de UNTOLD Festival! Designer-ul i-a făcut un cadou special DJ-ului Tiesto – VIDEO

Designer-ul român Cătălin Botezatu se află în aceste zile la Cluj-Napoca, în calitate de invitat special al festivalului UNTOLD, despre care a declarat că este extrem de impresionat și spectaculos.

catalin botezatu untold 2016„Nu m-am așteptat să fie atât de frumos, m-am văzut cu foarte multă lume, mulți cunoscuți și am văzut o organizare extraordinară, comparabilă cu evenimentele majore de afară. E un eveniment care se poate compara cu orice show din orice colț al lumii. Am văzut oameni care vibrează pur și simplu, iar asta înseamnă foarte mult, înseamnă că UNTOLD-ul a reușit și încă o dată România și Clujul și-au pus amprenta pe harta  muzicală mondială , a declarat Cătălin Botezatu.

Designer-ul român a lansat o linie specială de clubbing și i-a oferit un cadou special lui Tiesto.

„Eu am o linie de clubbing pe care am creat-o și am lansat-o anul acesta pe piață, este o linie făcută tot la cererea DJ-ilor. Câțiva DJi internaționali cu care am colaborat mi-au cerut să le fac o linie vestimentară de clubbing. Și i-am oferit lui Tiesto un model din această linie și voi face acest lucru în următoarele luni cu toți DJi mari ai lumii, voi încerca să le trimit tuturor câte un produs marca Cătălin Botezatu”, a mai susținut Bote.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.