Câte sancțiuni de circulație au fost acordate la Cluj-Napoca? Boc: „Vin vremuri și mai grele, dar dacă facem tot ce trebuie putem ține situația sub control”

Primarul Emil Boc a prezentat bilanțul sancțiunilor acordate pentru nerespectarea măsurilor de circulație impuse de starea de urgență și a ținut să laude efortul forțelor de ordine și Armatei pentru seriozitatea de care dau dovadă.

„Le mulțumesc clujenilor care au respectat aceste reguli și măsuri, cei mai mulți dintre ei fac asta și arată că sunt oameni responsabili care înțeleg gravitatea situației. Vă felicit și vă îndemn să faceți în continuare la fel.

În 30 martie au fost 102 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de circulație, în 31 martie am avut 128 de sancțiuni, în 1 aprilie – 90 de sancțiuni, în 2 aprilie – 132, în 3 aprilie – 83, în 4 aprilie – 94. Trendul este stabil descrescător. Asta arată că la Cluj-Napoca s-a înțeles și se înțelege în bună parte nevoia respectării acestor reguli de restricții puse în materie de circulație și de distanțare socială.

Felicit forțele de ordine și de siguranță publică și armata pentru seriozitatea de care dau dovadă. Am fost și eu personal să verific situația din teren și vreau să vă spun că în toate părțile orașului există filtre, nimeni nu este mai presus de lege și execută controale riguroase.

Vin vremuri și mai grele, dar dacă facem tot ce trebuie putem ține situația sub control la Cluj-Napoca”, a declarat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.