Ministerul Educației a ignorat nevoile studenților UBB Cluj: „Am spus de ce nu ne putem întoarce încă la facultate”

Studenții clujeni au susținut că nevoile lor le-au fost ignorate de către Ministerul Educației, în perioada pandemiei.  Aceștia au redactat un memoriu în care au expus pe larg motivele pentru care nu pot să se întoarcă fizic la facultate.

„Memoriul trimis spre Ministerul Educației, semnat de către liderii comunității studențești din Universitatea Babeș-Bolyai, a expus pe larg motivele pentru care reîntoarcerea într-un timp atât de scurt la modalitatea on-site de desfășurare a actului educațional aduce numeroase dezavantaje în rândul studenților.

La cinci zile după protest, adresa pe care am trimis-o a fost ignorată, confirmându-ni-se, încă o dată, că studenții nu au dreptul la un răspuns clar, nici măcar în momentele în care au cea mai mare nevoie de el.

Comunitatea studenților din UBB poate ajuta în continuare la creșterea vizibilității problemelor cu care se confruntă în acest moment. Studenții pot trimite și ei o adresă către Ministerul Educației, prin completarea modelului primit pe adresa de email instituțională, urmând indicațiile menționate.

De asemenea, nu uitați că încă vă puteți exprima opinia cu privire la ultimele decizii venite din partea Ministerului Educației, prin completarea formularului următor: https://forms.gle/rDcaVEVx1eqPfwbZ7, a anunțat Organizația Studenților Universității Babeș-Bolyai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.