Cauti suplimente veterinare? Iata care sunt cele mai cautate produse

Calitatea vietii animalelor se poate mult imbunatati prin gama de suplimente nutritive cu rol esential in dezvoltarea armonioasa a organismului.

Anumite tipuri de produse aduc un aport important de vitamine si minerale, altele contribuie la optimizarea proceselor de remodelare osoasa, dar mai exista si alte categorii, cu rol activ in preventia si tratarea anumitor afectiuni. Cauti suplimente veterinar? Iata care sunt cele mai recomandate produse, vizate de medicii specialisti, pentru imbunatatirea vietii animalelor.

Enterex®, aborbantul otravurilor din tractul gastro-intestinal

In cazul intoxicatiilor care se manifesta la caini si pisici, capre, bovine, ecvine sau ovine, dar si in neplacute situatii de otravire a animalelor, Enterex® este unul dintre produsele cu rol eficient in absoarberea toxinelor si a otravurilor din tractul gastro-intestinal. Se utilizeaza si sub forma de comprimate calde sau fierbinti direct pe rani infectate sau muscaturi de sarpe, ca tratament topic, pentru a reduce inflamatiile. Isi dovedeste eficienta si in cazul intepaturilor de insecte, intrucat are un rol de curatare locala. Enterex® este un adjuvant excelent in tratamentul gastroenteritei si a diareei si se gaseste la distribuitori autorizati.

SaniFIT, contribuie la greutatea optima a animalului de companie

Un supliment nutritiv conceput special pentru caini si pisici este SaniFIT. Datorita continutului sau bogat in Fibre si Chitosan si Carnitina, produsul contribuie activ la mentinerea greutatii corporale in parametrii normali si la un stil de viata sanatos. Produsul nu inlocuieste regimul alimentar echilibrat sau activitatea fizica regulata, dar le suplimenteaza, oferind cainelului sau pisicii sansa la un regim de viata normal. Modul de administrare este unul foarte simplu, un comprimat la 10 Kg pe zi. Suplimentul alimentar se amesteca cu mancarea sau se administreaza direct pe cale orala. Inainte de utilizare se consulta medicul veterinar.

SaniSTRONG, contribuie la vitalitate si o buna functionare a organismului

Intrucat asigura necesarul de vitamine esentiale, SaniSTRONG aduce un aport de energie organismului. Se adminsitreaza in situatiile in care constati o stare de slabiciune a cainelui sau a piscii, dupa un efort fizic intens sau dupa starea de convalescenta. BCCA, respectiv Branched – Chain Amino Acids / Aminoacizii cu lant ramificat, aduc un aport de energie organismului. SaniSTRONG contine magenziu, calciu, sodiu, trigliceride ale acizilor grasi, precum si fosfat dicalcic si are un rol eficient in cresterea si mentinerea nivelului de energie. Inainte de utilizare se consulta medicul specialist veterinar, pentru recomandare.

Neo-k9+, produsul care sustine sanatatea cartilajelor

Neo-k9+ este un supliment nutritiv considerat „revolutionar”. Acesta sustine formarea sanatoasa a vaselor de sange, contribuie la formarea tesutului osos in mod natural, sustine mobilitatea articulara si flexibilitatea osoasa si contine nutrienti esentiali pentru un sistem osos puternic si sanatos. In practica ortopoedica, Neo-k9+ e foarte recomandat, fiind un real suport pentru refacerea oaselor si articulatiilor la caini. Formula terapeutica are R-ELF, lactoferina cu aditie de ribonucleaza, o proteina patentata. Acest supliment incetineste formarea osteoclastelor si stimuleaza formarea de capilare noi in tesutul osos.

Veteco.com, depozitul nr.1 de suplimente veterinar

Veteco.com este un depozit de produse farmaceutice pentru animale, investit cu incredere de catre medicii specialisti veterinari.

Tine pasul cu inovatia si descoperirile din domeniu, iar produsele si serviciile oferite sunt la cel mai inalt standard. Veteco.com este nr.1 in categoria de suplimente veterinar si vaccin veterinar – afla mai multe aici – avand peste 20 de ani de experienta pe piata, timp in care a demonstrat profesionalism, respect si transparenta.

Date de contact:

Tel: +40 213 170380

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.