Clujenii au venit la Biserica „Schimbarea la Față” de pe Eroilor pentru a-și lua rămas bun de la PS Florentin Crihălmeanu – VIDEO

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului PS Florentin Crihălmeanu a fost adus vineri dimineață, 15 ianuarie, la Biserica „Schimbarea la Față” de pe Bulevardul Eroilor, unde va rămâne astăzi până la ora 20:00.

Clujenii au venit încă de la primele ore pentru a-și lua rămas bun de la fostul Episcop de Cluj-Gherla, decedat marți, 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac suferit. Acesta a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și s-a autoizolat la Mănăstirea Congregației Surorilor Maicii Domnului, unde a și decedat la ora 15:20.

Sicriul a fost depus în fața altarului, iar din cauza măsurilor pandemiei de coronavirus vizitatorii au fost nevoiți să îl privească de la distanță.

Cei care doresc au la dispoziție o carte de condoleanțe aflată la ieșire unde pot lăsa un gând bun.

De asemenea, voluntarii responsabili cu respectarea regulilor de protecție anti-COVID i-au ghidat pe clujeni spre ieșire și au avut grijă să fie respectată distanțarea socială.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 12, la Catedrala greco-catolică din Cipariu.

One thought on “Clujenii au venit la Biserica „Schimbarea la Față” de pe Eroilor pentru a-și lua rămas bun de la PS Florentin Crihălmeanu – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.