Cauti un lac pentru lemn? Vezi care sunt cele mai performante sisteme de finisaj pe baza de apa

Astazi, ai o diversitate de optiuni atunci cand vrei sa alegi un lac lemn. Poti opta pentru un lac pe baza de apa sau pentru produsele nitrocelulozice sau poliuretanice pe care le gasesti in comert. Prima optiune este cea mai cautata in zilele noastre, dintr-un simplu motiv: lacurile au proprietati bio.

Sunt mult mai putin toxice, sunt greu inflamabile, asigura o acoperire perfecta si o buna patrundere in porii lemnului, nu au un miros intepator si sunt foarte versatile. Se pot folosi inclusiv pentru a finisa jucariile din lemn ale copiilor sau piesele de mobilier din camera lor. Pretul este destul de avantajos si merita sa le folosesti!

Pentru ferestre si usi din lemn, sistemul Zowo-tec este cea mai buna varianta

Sistemul de finisaj Zowo-tec si-a castigat un renume propriu. Indeplineste toate criteriile de exigenta ale unui standard de calitate ridicat si este optim pentru piestele stabile dimensional, dar si pentru cele cu o stabilitate conditionata. Acest tip de lac pe baza de apa satisface – intru totul – toate cerintele in ceea ce priveste durabilitatea si calitatea suprafetelor ferestrelor si a usilor. Lacurile se gasesc intr-o gama variata de nuante si rezista cu brio la razele UV si la intemperii. Principalul avantaj al acestui sistem de acoperire consta in elasticitatea sa permanent ridicata. Un lac din gama Zobel va face fata cu brio intotdeauna la miscarile cauzate de activitatea respiratorie a lemnului, motiv pentru care nu vei vedea niciodata fisuri.

Tot Zowo-tec este eficient si in cazul scarilor si al parchetului din lemn

Nu putem vorbi despre parchet durabil, fara un sistem de finisaj aplicat corect. Calitatea lacului folosit in procesul de finisaj influenteaza, intr-o foarte mare masura, rezistenta si durata de viata a suprafetelor din lemn. Un lac de calitate sporita va asigura: rezistenta sporita la zgarieturi, stabilitate si rezistenta la umiditate, dar si stabilitate la variatiile de temperatura. Cu alte cuvinte, te vei putea bucura de calitate, eleganta si caldura necesara oricarei locuinte, prin simpla alegere inspirata a lacului pe care il aplici. Iti recomandam gama Zowo-tec pentru scari si parchet din lemn. Produsele din aceasta gama se pot aplica atat prin pensulare, cat si prin turnare sau cu ajutorul rolei, iar timpul de uscare este de aproximativ 24h.

Pentru case din lemn si mobilier de gradina, sistemul Deco-tec este o alegere optima

Daca vrei sa protejezi lemnul expus in exterior de intemperii, iti recomandam sistemul de finisaj Deco-tec. Acesta se aplica in strat subtire pe suprafetele instabile dimensional si de exterior, cum ar fi casele concepute din lemn, gardurile, mobilierul de gradina si alte tipuri de elemente. Capacitatea excelenta de patrundere in porii lemnului este principalul motiv pentru care merita sa optezi pentru acest tip de lac. Pigmentii deosebiti de transparenti accentueaza granulatia naturala a lemnului si poti opta dintre o mare diversitate de nuante naturale: stejar, pin, teak, castan, mahon, palisandru, paltin, stejar deschis etc. Un alt avantaj este timpul rapid de uscare: este nevoie doar de aproximativ 4 ore pentru a se usca acest lac.

Cel mai bun lac pentru parchet se gaseste la Klebrom.ro

Cumpara lac pentru parchet de la Klebrom.ro si te vei putea bucura de toate calitatile unui produs de top. Indiferent care este scopul achizitiei tale, la Klebrom.ro gasesti exact acel lac de care ai nevoie. Merita!

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.