Ce ar trebui să iei în considerare atunci când alegi un odorizant pentru afacerea ta?

Puține produse pot transforma atmosfera de la birou atât de mult cum o poate face un odorizant. Aceste produse, care în trecut vizau doar o aromă proaspătă și curată, au devenit elemente esențiale atunci când vine vorba de a da o personalitate unică spațiului în care muncești zilnic.

Faptul că un odorizant poate deveni un element distinctiv al unei locații reprezintă o reflectare a preferințelor tale și nu se datorează exclusiv multitudinii de arome disponibile pe piață.

Află în continuare câteva criterii pentru a alege odorizantului potrivit pentru afacerea ta:

Gama largă de odorizante disponibile te poate face să te simți ușor copleșit(ă) atunci când trebuie să alegi unul dintre acestea cu care să îți parfumezi biroul.

Unul dintre aspectele de luat în considerare pentru a îți ușura alegerea este metoda prin care este răspândit parfumul, deoarece fiecare dintre formatele de pe piață are anumite caracteristici care merită luate în considerare.

Lumânările parfumate produc, datorită luminii și căldurii lor, o atmosferă relaxată, greu de realizat prin utilizarea altor odorizante. Totuși, din motive de siguranță și pentru că ar trebui să acorzi atenție lumânărilor atunci când sunt aprinse, această alegere nu este potrivită pentru un spațiu de birouri.

Pe de altă parte, odorizantele electrice își eliberează aroma într-un mod gradual și constant, permițându-ți de obicei să selectezi intensitatea pe dispozitiv. Este însă necesar ca acestea sa fie conectate la o sursa de curent sau la o baterie.

De asemenea, îți poți aromatiza spațiul înconjurător folosind și alte tipuri de articole. Fiecare dintre acestea prezintă avantaje și limitări deosebite care fac alegerea mai mult sau mai puțin potrivită, în funcție de locul în care urmează să fie amplasat odorizantul (baie, bucătărie, open space sau birou închis) și de utilizarea destinată a acestuia (manuală/ automată). Poți să vizitezi Arli pentru o gamă completă de odorizante cameră – de la deodorizante pentru mirosuri neplăcute și până la dispensere pentru uleiuri esențiale. De asemenea, un alt mod în care poți alege odorizantul potrivit este după placul mirosului. Un spațiu cu un miros plăcut ție favorizează o stare de spirit pozitivă și lipsită de stres, ceea ce se poate influența productivitatea cu care lucrezi. 

Pentru a realiza acest lucru, poți alege dintre cele mai clasice parfumuri sau poți încerca compoziții cu note mai originale. Deși primele, în principal florale, proaspete sau fructate, continuă să se bucure de o mare popularitate pe piață, numărul de arome noi care se dezvoltă și cuceresc piața prin parfumuri mai inovatoare crește în fiecare zi. Printre acestea găsești compoziții care afișează acorduri moscate sau chiar note gurmande care inundă camera cu dulceața lor.

Foarte populare pentru un spațiu de birouri sunt esențele care caută să emuleze mediile naturale cu cea mai mare fidelitate posibilă, precum cele pe care le găsești într-o pădure sau pe malul mării. Această căutare a naturii este de obicei însoțită de valori ecologice puternice.

În concluzie, pentru a îți „parfuma” afacerea poți alege după metoda prin este răspândit parfumul, după camera în care urmează să fie amplasat dispozitivul ales și, bineînțeles, după preferințele tale olfactive.

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.