Ce este Dynamics 365 și cum contribuie la performanțele firmei

Numărul marilor corporații din întreaga lume a sporit considerabil în ultimii ani. De exemplu, marii producători au înțeles că este important să se folosească de soluțiile Dynamics 365, pe care le au la dispoziție, astfel încât să își ușureze munca și, în același timp să obțină rezultate mult mai bune din toate punctele de vedere. Punând la dispoziția angajaților aplicații și sisteme moderne, prin intermediul cărora aceștia pot gestiona de la distanță stocurile disponibile, dar și comenzile active din partea clienților, totul devine mult mai ușor!

Ce este Dynamics 365?

Din punct de vedere tehnic, Dynamics 365 este un set inteligent de aplicații, care ajută la buna funcționare a afacerilor, ajutând persoanele care îl folosesc să își desfășoare activitățile de zi cu zi mult mai ușor. Mai mult, important de menționat este și faptul că aplicațiile pot fi folosite în paralel de un număr foarte mare de oameni, iar acest lucru este esențial mai ales atunci când companiile au birouri în mai multe țări.

Importarea datelor devine mai ușoară

Una dintre cele mai importante activități din cadrul unei firme este strâns legată de importarea datelor despre vânzările efectuate într-o anumită perioadă. În acest sens, aplicațiile de tip CRM din cadrul Dynamics 365 sunt esențiale. Folosind t-code-uri speciale, angajații pot obține în doar câteva secunde rapoarte importante, pe care le pot ulterior filtra în funcție de cerințele managementului. Mai mult, aplicațiile sunt conectate și la Excel, ceea ce înseamnă că datele pot fi manevrate extrem de ușor, Excel-ul fiind o unealtă esențială în procesul de raportare.

Citește și: Comunicarea la locul de munca. Importantă și beneficii

Datele clienților, mereu la îndemâna angajaților

Dacă la un moment dat, producătorii nu mai au suficiente resurse pentru a livra anumite comenzi, clienții trebuie informați foarte repede. De exemplu, aplicațiile de tip CRM permit angajaților să vadă în sistem dacă există alternative pe care le pot oferi în schimb clienților, dar și datele de contact ale acestora. Mai mult, comunicarea cu toți beneficiarii de produse ale companiei devine mai ușoară, întrucât un număr mare de oameni pot folosi în același timp platforma modernă.

Dynamics 365, simplu de conectat la SharePoint

Printre aspectele de care oamenii de afaceri mai trebuie să țină cont se numără și faptul că aplicațiile moderne pot fi conectate extrem de simplu la un SharePoint, la care să aibă acces toți angajații sau cel puțin o parte dintre aceștia. Este esențial ca angajații să știe unde pot găsi procedurile pe care trebuie să le aplice în fiecare caz în parte, astfel încât ulterior să ofere clienților răspunsuri clare și ferme despre datele de livrare ale comenzilor pe care le au de primit, dar și informații despre prețurile anumitor produse.

Utilizat corect, sistemul modern de aplicații poate aduce rezultate financiare excelente pe termen lung companiilor de pe piață. În acest sens, angajaților trebuie să li se facă training-uri speciale, în timpul cărora să obțină know-how-ul necesar pentru a lucra cât mai repede și mai bine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.