Ce trebuie să ştiţi dacă veniţi marţi seara la concertul STING din Sala Polivalentă! Reguli de acces şi program

Marţi, 17 octombrie, fanii lui Sting îl vor putea vedea live pe artistul preferat pe scena Sălii Polivalente, în cadrul ultimului show din turneul european care promovează noul său album, „57th & 9th”. Biletele sunt aproape epuizate transmit organizatorii, ultimele vor putea fi achiziţionate de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate, doar în categoriile în care s-au făcut recent suplimentări ca urmare a unor modificări logistice la nivel de set-up.

Pregătirile pentru concertul de marţi sunt în toi, iar echipa de producţie se ocupă de cele mai mici detalii pentru ca şedera artiştilor la Cluj să fie cât mai plăcută. Una dintre încăperile Salii Polivalente va fi transformată într-o bucătărie mobilată şi complet funcţională. Artistul îşi va aduce la Cluj bucătarul personal. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit şi un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Pe lângă aceste două spaţii, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane. Alţi aproape 460 de oameni din echipa locală sunt implicaţi în organizarea concertului.

Accesul pentru concertul de marţi se va face începând cu ora 18:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20:00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 21:00. Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp, însă nu înainte de ora 18:00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces.

Reguli de acces

Pentru intrarea în Sala Polivalentă, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, porţile urmând a fi semnalizate corespunzător. Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locatţa nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate „interzise”, precum şi rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Alte informaţii generale

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele. Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. S

Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă.

În incinta Sălii Polivalente, fumatul este strict interzis.

Pe durata concertului, spectatorii îşi vor putea lăsa hainele groase, contra cost, la garderobă.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.

Jetoane pentru băuturi şi mâncare

În incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert.

Parcare

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totusi să vină cu maşina personală, aceştia sunt rugaţi să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marţi.

Bilete

Ultimele bilete se mai gasesc pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, urmând ca, în ziua evenimentului, în limita disponibiliăţtii, acestea să poată fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.