Cei mai cunoscuți creatori de modă români și cele mai importante branduri vin la City Fashion Week, la Expo Transilvania Cluj

Agenția CityModels Cluj organizează în perioada 19-21 Noiembrie 2015 cel mai important eveniment de modă din Transilvania: CITY FASHION WEEK, care se va desfășura la Centrul Expozițional Expo Transilvania, începând cu ora 20:00.

cluj city fashion week expo transilvania

CITY FASHION WEEK este singurul eveniment din Transilvania care face parte din circuitul internațional al prezentărilor de modă din Milano, Paris, Londra și New York. Reunește cei mai cunoscuți designeri români și branduri internaționale de prestigiu, specialiști în hair-styling și make-up, precum și peste 70 de modele pregătite la standarde internaționale.

La invitația organizatorilor, la eveniment vor fi prezenți renumiți designeri români, precum: Diana Barbur, Borodi Ștefania, Cristina Brad, Vera Voss, Ema Durnea, Mihaela Cîrlugea, Alexandra Indrieș, Ana Lafaet, Cristina Edu, Anca Tomșa, Oana Pădure, Ștefania Pătcaș, Szilagyi Kinga, Damian Mihai, Adrian Neacșa Shoes, Giuliano Sabău Shoes.

Invitatul special este George Hojbotă, un cunoscut designer român cu prezență internațională pe podiumurile de modă, care a fost declarat cel mai bun creator de modă al anului 2014.

Alături de creatorii de modă, ne susțin și brandurile masculine Spencer by Marius Crăciun, Casual Monday, Escudo, Louis Purple, Sofiaman, Paolo Rossi care își vor prezenta colecțiile în cadrul evenimentului.

City Fashion Week sprijină studenții facultăților de modă și design din România, iar cu această ocazie dorește să îi încurajeze pe tinerii designeri să pășească încrezători în industria modei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.