Cel mai bogat interlop din Banat vrea sa devina BOSS peste staborul tiganesc. E seful mafiei imobiliare si face legea în Timişoara!

Ionelaş Cârpaci, cel mai bogat ţigan din Banat, judecat pentru că a vândut terenurile Primăriei Timişoara cu acte false, vrea sa devina seful judecătorilor din tribunalul ţigănesc. Carpaci senior va face legea şi ordinea în clanurile ţiganilor din Banat, staborul ţigănesc fiind considerat superior justiţiei din România, potrivit exclusivtm.ro.

ionelas_carpaci_tigan_bogat_clanuri-rromi-timisoara

Cu o avere de cateva zeci de milioane de euro, Ionelaş Cârpaci are prima şansă să ajunga boss-ul tribunalului ţigănesc din Timişoara.

Carpaci senior are zeci de clădiri şi palate în Timişoara, a stat în puşcărie şi este judecat în prezent de justiţia reală pentru că a vândut cu acte false terenuri care aparţineau Primăriei Timişoara, cu complicitatea unor funcţionari de la Cartea Funciară. Acesta are relatii sus-puse, printre avocati, judecatori si notari din Romania.

Daca va castiga sefia staborului tiganesc din Timisoara, la el vor apela cei mai bogaţi ţigani din Banat ca să rezolve bătăile, taxele de protecţie, recuperările de împrumuturi, banii cu care îşi cumpără fetele, crimele şi furturile care au loc în cadrul etniei. Pentru ţigani, staborul e mai important ca justiţia română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.