Cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge în iulie la Cluj – La Dolce Vita Festival

Gurmanzii și iubitorii de experiențe culinare deosebite sunt așteptați cu delicatese italiene, băuturi tradiționale, muzică live și o atmosferă tipică stilului de viață mediteranean în Iulius Park Cluj, în cadrul festivalului La dolce vita

În perioada 12-14 iulie vor avea loc spectacole gastronomice care celebrează autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene, iar organizatorii pregătesc un cooking show, concerte cu muzică live, sesiuni de karaoke și își propun să gătească cea mai mare pizza. 

„Viața merită sărbătorită în fiecare zi, iar noi suntem încântați că reușim să aducem în premieră la Cluj o experiență autentică italiană. Vă așteptăm în Iulius Park la festivalul La Dolce Vita ca să ne bucurăm împreună de stilul vibrant tipic italian, energic și plin de viață”, declară Flavius Buzilă, organizatorul festivalului. 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local Cluj și e susținut de Consulatul Italiei. 

Accesul este gratuit.

Detalii despre program și despre festivalul La Dolce Vita găsiți pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/498510112620693.

One thought on “Cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge în iulie la Cluj – La Dolce Vita Festival

  1. Festivalul La Dolce Vita promite să fie o adevărată sărbătoare pentru gurmanzii din Cluj. Evenimentul oferă delicatese italiene, muzică live și spectacole gastronomice. Este minunat să vedem cum astfel de inițiative aduc o bucățică din Italia la noi acasă. Ce fel de preparate italiene abia așteptați să încercați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.