Cel mai iubit musical din România, în ajun de Crăciun, la BT Arena din Cluj-Napoca

Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi, pe aceeași scenă, în spectacolul „MAMMA MIA!”.

De sărbători, primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, desemnat „Spectacolul anului 2018”, poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Pe 21 decembrie, de la ora 19:00, celebrul musical „MAMMA MIA!” în regia lui Răzvan Ioan Dincă, va fi prezentat pe scena BT Arena din Cluj-Napoca într-o distribuție extraordinară.

Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor interpreta rolurile principale în celebra producție. Alături de trupa de balet, artiștii vor dansa și vor cânta, timp de tei ore, într-o poveste despre iubire și prietenie, plină de energie, entuziasm, amuzament și culoare.

Musicalul „MAMMA MIA!” este o poveste despre dragoste și prietenie, despre părinți și copii, despre alegeri în viață și despre căutarea identității, spusă pe muzica celor mai frumoase cântece ale trupei ABBA, peste 20 de cântece cunoscute și îndrăgite de o planetă întreagă, traduse și adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

Producătorii promit spectatorilor o experiență live de neuitat cu scene de comedie, momente coregrafice impresionante, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice ale musical-ului.

Astfel, cei care nu și-au rezervat deja locul preferat la musicalul „MAMMA MIA!” își pot cumpăra ultimele bilete rămase în vânzare de pe mammamiathemusical.ro, Iabilet.ro precum și din magazinele Uman, Cărturești, Diverta, Perfect Tour și din stațiile SeflPay. Prețul unui bilet variază în funcție de cateogria de loc, între 59 lei și 219 lei. La minumim 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum 8 bilete o reducere de 15%, ofertă perfectă pentru cei care vor să vină la spectacol alături de prieteni și familie!

„MAMMA MIA!” prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!” și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente.

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

DISTRIBUȚIE:

Loredana – Donna
Horia Brenciu – Harry
Cornel Ilie – Sam
Anca Sigartău – Rosie
Anca Țurcașiu – Tanya
Ernest Fazekas – Bill
Bianca Purcărea – Sophie
Sebastian Seredinschi – Sky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.