Polus Moto Show la Polus Center

polus moto showPolus Center Cluj si Școala de șoferi Auto Rally îi invită duminică, 13 aprilie 2014, pe toți pasionații de motociclism și nu numai, să participe la Polus Moto Show. În cadrul evenimentului va avea loc un concurs spectaculos de îndemânare moto, unde participanții vor concura cu motocicletele proprii și vor avea de trecut două probe de concurs.

Prima probă a competiției, ce va începe de la ora 11.00, va consta în parcurgerea contra-cronometru a unui traseu delimitat și marcat cu jaloane, iar cea de-a doua va fi mult îndrăgita probă de mers încet. Concurenții ce vor obține cele mai bune rezultate vor primi numeroase premii din partea Școlii de șoferi Auto Rally.

Înscrierile pentru concursul de îndemânare moto se pot face online până vineri, 11 aprilie 2014, la adresa de e-mail [email protected], sau în ziua evenimentului de la ora 10.30. Participanții ce se înscriu pe email trebuie să menționeze numele, categoria din care face parte motocicleta cu care vor participa la concurs și capacitatea cilindrică a motorului acesteia.

În plus, pe toată perioada evenimentului se va desfășura și Bazarul Moto, unde pot participa gratuit toți cei care au ceva de vânzare în domeniul moto. Înscrierile pentru bazar se pot face telefonic la numărul 0746 66 34 47 – instructor Lucuța Vasile.

Toți cei prezenți vor putea participa la tombola Polus Moto Show ce pune la bătaie 3 cursuri de școală de șoferi pentru categoria A și 3 cursuri de școală de șoferi pentru categoria B, oferite de Școala de șoferi Auto Rally. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor va avea loc la ora 20.00.

Atmosfera din cadrul evenimentului va fi întreținută și de un concert. Începând cu ora 19.00 pe scenă va urca trupa Estrada Quartet, iar la ora 20.00 va concerta celebra trupă Desperado.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.