Voleibalistele de la „U”, favorite la promovarea in Divizia A1

Echipa de volei feminin a Universitatii Cluj a incheiat pe locul I prima faza a turneului de promovare din play off-ul seriei de vest, desfasurat la Cluj-Napoca.

voleibaliste u cluj
Foto: Dan BODEA

Elevele pregatite de Danut Ciontos au castigat toate cele trei partide disputate in Sala Sporturilor „Horia Demian” cu scorul de 3-0 si pornesc cu prima sansa la turneul final de promovare in Divizia A1, turneu care va avea loc in perioada 2-4 mai 2014, urmand ca locatia de desfasurare a turneului sa fie anuntata pe 15 aprilie.

„Un turneu reușit, la care ne-am atins obiectivul și am terminat pe primul loc în clasament. Așteptăm să vedem unde se va desfășura turneul final, pe data de 15 aprilie se va stii, deși noi sperăm să aducem și acest turneu la Cluj Napoca. Sperăm din tot sufletul să ne atingem obiectivul, promovarea în Divizia A1, dacă tot am ajuns până aici. Țin să le felicit pe fete pentru victorii și pentru munca depusă, iar în ceea ce o privește pe Raluca Bucur, sper să o recuperăm până la turneul final”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Dănuț Ciontoș.

Foto: Dan BODEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.