PSD Cluj a stârnit furia clujenilor pentru o acțiune de prost gust și denigratoare la adresa oameni sărmani, după ce i-au trimis premierului Ludovic Orban un pachet de alimente: „Este o mare bătaie de joc. Sunt copii care nu au ce pune pe masă”

Deși a pierdut alegerile prezidențiale pe județul Cluj și a obținut cel mai slab scor din istoria alegerilo, filiala PSD Cluj condusă de controversatul om de afaceri și fostul jurnalist Liviu Alexa se ține de glume proaste, jignitoare pentru clasa medie. „Inteligenții” și „marii strategi politici” din PSD Cluj s-au lăudat cu marea realizare de a-i trimite premierului Ludovic Orban un pachet de alimente, după afirmația acestuia că trăiește modest și ar avea 3000 de lei pe lună salariu.

Clujenii i-au taxat dur pe cei de la PSD Cluj pentru această campanie jignitoare și denigratoare la adresa oamenilor sărmani.

Evident, multe dintre comentariile critice au fost șterse, pentru că așa înțelege interimarul Liviu Alexa libertatea de exprimare, aplicând cenzura, dar noi am fost vigilenți și am apucat să le salvăm.

O clujeancă le-a atras atenția că mai bine donau alimentele unor oameni amărâți care aveau cu adevărat nevoie de ele, însă mesajul a dispărut subit de pe pagina.

Asta e marea reformă în PSD Cluj? Cu campanii denigratoare și miștouri ieftine?

„In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna.

Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul”, a scris Liviu Alexa, presedintele interimar PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.