Cele mai populare tipuri de pariuri online pentru tineri

Un hobby tot mai îndrăgit de Millennials și Generația Z îl reprezintă pariurile sportive, pentru că sunt funny și accesibile de pe dispozitive mobile precum smartphone, tabletă sau laptop. Iată care sunt cele mai populare tipuri de pariuri online pentru tineri, disponibile la un click distanță.

Pariuri live pe fotbal

Sportul rege continuă să domine în topul preferințelor când vine vorba despre pariuri sportive online. Liga 1, Cupa României, Liga Campionilor, Liga Europa, Europa Conference League, dar și campionate puternice din Anglia, Spania, Italia, Germania, Franța, Portugalia, Țările de Jos (Olanda) se află pe primele poziții la sport betting.

Cei mai cunoscuți operatori de pariuri sportive online, de exemplu Betano, oferă posibilitatea plasării pariurilor pre-meci și live, pe câștigător, full-time rezultate, head to head, marcatori, golgheteri, rezultate la pauză, repriza cu cele mai multe goluri, rezultat corect la pauză, echipa care înscrie prima, jucător care înscrie golul câștigător, omul meciului, pariuri pe faze fixe, șuturi pe poartă, cartonașe și faulturi, pariuri combinate pe meci, pariuri speciale pe jucători ș.a.

Cele mai apreciate pariuri online pe fotbal sunt pariurile live, pentru că aduc un plus de adrenalină și contribuie la bucuria victoriei, alături de favoriții din teren. Posibilitatea de pariere în timpul desfășurării meciului, direct în aplicațiile mobile de betting, reprezintă un avantaj valoros pentru tinerii amatori de sport. 

Pariuri virtuale

Generațiile de nativi digitali apreciază pariurile virtuale, care utilizează tehnologiile de ultimă oră pentru crearea unor experiențe sportive inedite, cu un nivel ridicat de spectacol. Grafica performantă, efectele 3D, sonorul realistic reprezintă argumentele pentru care tinerii aleg pariuri sportive virtuale.

Cele mai populare sporturi virtuale la pariuri sunt fotbal, baschet, curse de cai, curse de ogari, speedway, tenis și ciclism. Apar mereu competiții noi și discipline sportive interesante, precum bile de sticlă. Echipele virtuale sunt inspirate de campionate reale (United, Chelsea, West Ham), dar sunt și team-uri originale, precum Inginerii, Studenții, Marinarii sau Pescarii. 

Pariuri pe sporturi electronice eSports

Ce poate fi mai interesant pentru tinerii amatori de pariuri sportive online, decât urmărirea gamerilor profesioniști, care se întrec în competiții de sporturi electronice? La Betano sunt disponibile cele mai importante turnee de eSports, pentru jocuri faimoase, ca League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, Rainbow Six, StarCraft II, King of Glory.

Amatorii de pariuri online pe eSports aleg dintre zeci de opțiuni, pentru un betting divers și spectaculos: ce echipă câștigă harta sau meciul, scor corect, kills, strategii, replace-uri, pariuri pe etape sau runde, capturi, eliminări și multe altele, în funcție de specificul fiecărui joc.

Tinerii sunt încurajați să joace responsabil și să aleagă doar operatori de pariuri sportive licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel se pot bucura pe deplin de pasiunea pentru betting, în siguranță, cu mize moderate și gestionarea atentă a timpului alocat pariurilor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.