CFR Cluj, la a doua victorie consecutivă

CFR Cluj a câştigat prima partidă a returului de campionat, învingând formaţia FC Botoşani cu scorul de 3-1, ajungând astfel la a doua victorie consecutivă în Liga 1 şi apropiindu-se de poziţiile fruntaşe.

CFR Cluj (gsp.ro)
Foto © GSP.ro

După succesul categoric obţinut etapa trecută cu Săgeata Năvodari (6-1) în cadrul etapei care a tras cortina peste turul de campionat, feroviarii s-au impus, fără probleme, şi în această seară în faţa moldovenilor. Rui Pedro a deschis scorul în minutul 32 cu un şut de la 20 de metri, însă cele două formaţii au intrat la vestiare cu scorul de 1-1, după ce Vraciu a restabilit egalitatea în minutul 38.

Repriza secundă a aparţinut gazdelor în totalitate. Ciprian Deac a centrat perfect în careu dintr-o lovitură liberă, de unde Vasile Maftei s-a înălţat şi a reluat cu capul în poartă (58). Golul al treilea a venit cu două minute înainte de final, Hora a trimis mingea în faţa porţii, iar nou intratul Paul Batin a împins-o în poartă şi a stabilit scorul final, la prima atingere a mingii (88). Batin l-a înlocuit pe Maah în minutul 86.

Trupa lui Grigoraş ajunge la 28 de puncte şi intră în lupta pentru un loc de cupă europeană, clasându-se la 3 puncte de primul loc care duce în Liga Europa.

Echipe de start:

CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Cadu, Rada, Camora – Djokovici, Gabionetta – Deac, Rui Pedro, Costea – Maah
Rezerve: Mincă, Sepsi, Piccolo, Brandao, Voiculeţ, Hora, Batin

FC Botoşani: Perianu – Patache, Poverlovici, Taban, Acsinte – Croitoru, Tincu, Vaşvari, Fulop – Vraciu, Hadnagy
Rezerve: Curileac, Matei, Radu, Dinu, Maghici, Codoban, Cîrjan

Arbitru: Paul Unimatan
Asistenţi: Gabriel Bîrjac, Daniel Ciocănea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.