Cinci luptători MMA din Cluj au bătut o cântăreaţă de muzică populară într-un local de pe Piezişă – FOTO

Aflată în localul London Pub de pe strada Piezişă alături de soţul ei, cântăreaţa de muzică populară Roberta Opre din Bistriţa-Năsăud a fost bătută cu bestialitate de cinci luptători MMA din Cluj, între care s-a aflat şi poliţistul Tudor Prian şi fratele acestuia, ambii luptători la MMA Transilvania. Incidentul a avut loc joi seara, 4 ianuarie.

Roberta Opre şi soţul ei, Ionuţ Miclăuş, au ieşit afară la o ţigară pentru câteva minute şi şi-au lăsat hainele înăuntru, iar când s-au întors masa lor era ocupată de cinci băieţi, luptători MMA. Cei doi soţi i-au confruntat şi le-au explicat frumos că masa aceea e rezervată, iar hainele de pe scaun sunt ale lor, moment în care băieţii au trecut la ameninţări: „Voi știți de cine vă legați, fraierilor”, le-a zis celor doi soţi unul dintre luptători.

George Prian

Lucrurile au degenerat, iar poliţistul Tudor Prian şi fratele său, George, i-au scos din local pe cei doi tineri, iar soţul cântăreţei s-a ales cu un pumn în plină figură. Poliţistul a continuat ameninţările spunându-i lui Ionuţ că îl va taxa şi plati grav, iar George Prian a început să îl lovească pe acesta, provocându-i răni grave.

Cântăreaţa Roberta Opre a fost şi ea ameninţată cu moartea şi s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar, iar Tudor Prian i-a aplicat un pumn şi a lăsat-o inconştientă.

IPJ Cluj a reacţionat printr-un comunicat de presă şi a precizat că poliţistul a aplanat conflictul, însă mărturia cântăreţei spunea altceva.

Poliţistul Tudor Prian, care este şi antrenor la MMA Transilvania

„Referitor la articolul publicat, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea inspectoratului, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Conform primelor informaţii, poliţistul care se afla în localul indicat ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri.”, a transmis IPJ Cluj.

Cei doi tineri s-au prezentat la urgențe, fiind răniți foarte grav, iar cariera Robertei Opre va fi afectată, din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.

Tânăra a primit 9-10 zile de îngriji medicale pentru a se reface, potrivit certificatului medico-legal care contribuie la încadrarea juridică a faptei.

„Din fericire starea lor se sănătate e foarte bună, putea fi mult mai rău. Roberta şi-a însoţit prietenii afară, la locul de fumat şi în momentul în care s-au întors, masa lor era ocupată, chiar dacă pe masă erau lucrurile lor, când le-au spus tinerii au devenit recalcitranţi şi au început să înjure. Paznicii localului i-au scos pe toţi afară. Roberta a fost lovită în zona tâmplei şi a fost cusută. Am discutat cu ei dimineaţă, sunt amândoi în stare de şoc, au stat toată noaptea la spital şi la poliţie, nu au dormit şi astăzi toată lumea îi sună. Roberta e fată foarte liniştită şi nu a avut parte niciodată de astfel de momente. Eu nu ştiut dacă agresorii i-ar fi sunat pe Roberta şi pe Ionuţ. Ei au făcut plângere la poliţie şi Roberta nu este deloc ok, plângea şi era speriată. Ea nu vrea să ceară daune pentru că nu-i lipseşte nimic, dar au fost momente de groază. Nu cred că cariera Robertei va fi afectată, ba chiar cred că mai multă lume o să o cunoască, dar nu acesta este interesul ei. Roberta are două concerte private, dar cel de săptămâna aceasta sigur va trebui să-i amâne”, a spus impresarul artistei la emisiunea Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.