Cine canta in deschiderea concertului lui James Blunt de la Sala Polivalenta?

Artistul britanic Josh Record a fost desemnat pentru a cânta în deschiderea concertului James Blunt, main-event-ul principal al Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 ce va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj–Napoca, în data de 31 octombrie 2014.

josh record

Josh Record a lansat in 2013 EP-ul „The War” ce i-a adus recunoaşterea publicului din Marea Britanie şi critici favorabile, Zane Lowe, renumitul DJ şi prezentator al BBC Radio 1 considerându-l ca fiind „The Hottest Record of 2013”. Tot în acest an, artistul semnează un contract cu casa de discuri Virgin Records şi lansează un nou EP, „Bones”, ce se bucură de aprecierea publicului şi a criticilor din domeniul muzical. Anul acesta, pe 14 iulie, Josh Record a lansat albumul de debut „Pillars”, urmat de un turneu de promovare în luna octombrie.

Josh Record s-a născut în Gloucestershire, Marea Britanie, a urmat cursurile colegiului deartă „BRIT School”, iar cel care l-a inspirat de-a lungul timpului în cariera muzicală a fost tatăl său, angajat al forţelor armate în Malta şi Germania ca şi DJ.

Biletele pentru concertul artiştilor James Blunt şi Josh Record, evenimentul principal al TiMAF 2014 pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta, Poşta Română şi on-line, de pe www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza „stART” în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti, „Caravana Artelor” şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj–Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.