Cine este bărbatul care a încercat să evadeze ca-n filme din penitenciarul Gherla! Are 27 de ani şi patru crime la activ

Un deţinut de la Penitenciarul Gherla a încercat săptămâna trecută să evadeze printr-un plan bine pus la cale.

Este vorba de Mădălin Lupu, 27 de ani, care ar fi săpat un tunel în zidul camerei de deţinere, în spatele frigiderului, cu o lungime de 46 cm, înălţime de 27 cm şi adâncime de 33 cm.

Din primele informaţii, deţinutul ar fi săpat în zidul camere, în zile repetate, tunelul pe care-l uda cu apă pentru a atenua zgomotele produse, pentru a ajunge în ghena de gunoi de pe secţia de deţinere.

Cosmin Dorobanţu, lider sindical FSANP, a confirmat incidentul şi a făcut publică identitatea bărbatului extrem de periculos care este încarcerat la Gherla.

„Deținutul Lupu Mădălin condamnat la închisoare pe viață își savârsea pedeapsa la penitenciarul din Gherla pentru 4 crime, două în penitenciar, 2 în afară. Gaura în peretele celulei o săpa în timp ce dădea televizorul la maximum, astfel încât să nu fie descoperit. În camera să mai aflau alți 2 deținuți, dar de frică nu i-au dat fapta în vileag și nu au spus agenților supraveghetori de pe secție”, a declarat Cosmin Dorobanțu, lider sindical FSANP, pentru Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.