Un producător german de tâmplărie PVC și aluminiu investește 11 milioane de euro în parcul industrial Tetarom III din Jucu

Consiliul Județean Cluj și TETAROM S.A. au reușit să atragă un nou investitor important în cel mai mare parc industrial din județul Cluj, situat în localitatea Jucu: compania Quadroform.

Iată că, deși traversăm o perioadă pandemică mai puțin prietenoasă cu mediul de business, eforturile noastre constante se materializează prin atragerea unui nou investitor semnificativ. Important e faptul că Parcurile Industriale Tetarom rămân extrem de atractive iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să ne ofere perspectiva creșterii și diversificării economiei județului Cluj„, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Compania Quadroform va ocupa ultimele 3,7 ha rămase libere din Parcul Industrial Tetarom III și va derula o investiție în valoare totală de circa 11 milioane de euro.

În urma sosirii acestui investitor, Parcul Industrial Tetarom din Jucu înregistrează un grad de ocupare de 100%.

Compania multinațională Quadroform, cu sediul în Düsseldorf – Germania, este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC și aluminiu din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.