Cine este milionarul care deţine singurul model Aston Martin Vanquish din România!

Un bolid Aston Martin Vanquish, în valoare de 280.000 euro, a fost achiziţionat recent din Cluj de către ginerele magnatului Dan Vasile (61 ani), Călin Cardoş. Masina a fost cumparata prin intermediul dealerului auto RMB Inter Auto, companie deţinută de PSD-istul Ioan Rus, relatează ziardecluj.ro.

aston martin vanquish

Maşina a fost realizată la comandă, după preferinţele proprietarului.

Dan Vasile este creatorul imperiului Dan Steen Group şi se află în topul celor mai bogați români, cu o avere de circa 35 de milioane de euro, obţinută în special din afaceri în industria metalurgică si din imobiliare. S-a născut în cea mai bogată comună din România, Certeze, Satu Mare, dar îşi petrece majoritatea timpului în Bistriţa Năsăud.

Cele mai importante companii pe care le deține acesta sunt Dan Steel Negrești Oaș și Dan Steel Beclean.

Dan Vasile este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Bistrița Năsăud. El deține circa 100 de hectare de teren în jurul Bistritei, din care 30 de hectare sunt destinate depozitelor companiei Dan Steel Beclean, firmă cu o cotă de 5-15% din piaţa sârmei trase la rece, între 35 şi 45% din piaţa sârmei ghimpate şi a celei zincate şi 15-25% din piaţa cuielor din România.

Bolidul de 300.000 de euro a fost achiziţionat de către ginerele lui Dan Vasile, Călin Cardoş, 37 ani, care are un singur defect: îi plac prea mult maşinile de lux. Acesta are o colecţie impresionantă de bolizi ce depăşeşte fără probleme milionul de euro. Numai anul trecut şi-a achiziţionat o maşină făcută la comandă pe care a dat fără să clipească 250.000 de euro, un superb Mercedes-Benz SLS 63 AMG GT.

foto: ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.