Cine va cânta pe Cluj Arena în 29 iulie? Variantele vehiculate sunt Stig sau Robbie Williams

Ştim cu certitudine că va fi un concert important pe Cluj Arena în data de 29 iulie, dar ceea ce nu ştim este cine va fi trupa sau solistul care îi vor încânta pe clujeni în acea azi. Reprezentanţii societăţii care administrează baza sportivă sunt foarte secretoşi şi nu declară nimic până ce nu vor avea un contract oficial semnat.

cluj arena

Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, declara în urmă cu ceva timp la un post de radio local că un mare concert pop-rock urmează să aibă loc pe Cluj Arena în data de 29 iulie, evitând însă să divulge numele trupei sau artistului din cauza negocierilor aflate în desfăşurare.

Directorul societăţii care administrează baza sportivă, Radu Raţiu, speră să semneze un contract până la finele lunii februarie pentru a putea, mai apoi, să anunţe oficial şi numele solistului care va veni la Cluj-Napoca.

„Pot doar să vă spun că acest concert va stârni interesul tutror iubitorilor de muzică bună. Un concert pop-rock, cu un solist care este iubit de toată lumea. Din păcate, până când nu avem un contract semnat, nu pot spune mai multe”, a declarat Radu Raţiu pentru Ziua de CLUJ.

Artiştii care vor avea concert în Europa în perioada respectivă sunt Robbie Williams şi Stig, primul concertează în 27 iulie în Germania şi în 31 iulie în Italia, iar Stig va susţine un concert pe 10 iulie în Franţa şi pe 12 iulie în Norvegia. Unul dintre ei ar putea concerta pe Cluj Arena în 29 iulie.

Dintre evenimentele care vor avea loc pe Cluj Arena în 2013, reamintim: meciul oficial al echipei naţionale de rugby cu Georgia în luna martie, meciuri de fotbal ale Universităţii Cluj, precum şi ale echipei naţionale de fotbal, iar la capitolul muzical vor mai fi două concerte de folk şi un concert al Filarmonicii de Stat Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.