Cinema Mărăşti, locul unde vezi filme bune şi gratis

ultima redutaCinematograful Mărăşti proiectează filmul „Ultima redută (2013)”, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, începând de luni, 29 iulie, şi până pe 1 august, de la ora 17.

Intrarea este liberă. Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

„Ultima redută / Last Stand (2013)” spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său.

Ray Owens este un şerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunţi ce operează în micul oraş Sommerton Junction situat la graniţa Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunţat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliţie din Los Angeles.
Atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat şi faimos lider al traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi escortat de agenţi FBI şi se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic şi a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari şi gonind spre frontiera cu o viteză de 200 mile pe oră.

Cinema Mărăşti este singura locaţie unde ai ocazia să vezi filme bune şi gratis, cu o sonorizare de excepţie şi condiţii foarte bune. Pentru a fi la curent cu programul filmelor, urmăriţi pagina de facebook a cinematografului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.