Târguri la Romexpo București! Ce variante de cazare aveți lângă Romexpo?

Romexpo din București reprezintă cel mai important lider al industriei românești dedicate târgurilor și expozițiilor, care îmbină tradiția cu experiență și calitatea la un nivel internațional, iar reputația bună a brandului este confirmată în fiecare an de expozanții și vizitatorii care trec pragul târgurilor găzduite aici.

romexpo bucuresti

Brandul Romexpo se bucură de o recunoaștere în plan internațional și este membru cu drepturi depline al Asociației Mondiale a Industriei de Expoziții (UFI), al Alianței Târgurilor din Europa Centrală – CEFA și al niunii Internaționale de Raportare a Statisticilor Expozițiilor – CENTREX, dar și al Asociației Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

Centrul Expozițional ROMEXPO are o suprafață totală de 100.000 mp, iar din 1991 societatea s-a axat pe trei priorități: modernizare, specializare și diversificare, care au dus la o creștere a valorii și calității serviciilor atât pentru vizitatori, cât și pentru expozanți.

La Romexpo sunt organizate anual peste 40 de târguri, saloane comerciale și expoziții la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate, având participare internațională, iar reprezentanții vor continua să inițieze și încheie noi acorduri și parteneriate de cooperare cu reputați organizatori de târguri și expoziții din străinătate, dezvoltând astfel portofoliul de parteneri din toată lumea.

Romexpo oferă o varietate de servicii de cea mai bună calitate, de la servicii de parcare, asistență medicală, servicii de pază și protecție, manipulare și depozitare exponate, hostess, curățenie, interpretariat, traduceri, închiriere mobilier, telecomunicații sau acces la internet, publicitate, tehnredactare, tipografie, proiectare, construcție, amenajare sau chiar soluții avantajoase  și oferte de cazare langa Romexpo.

Numeroși expozanți din străinătate sau din țară, precum și vizitatori vin la București special pentru târgurile, expozițiile și evenimentele găzduite de Romexpo, iar mulți dintre aceștia vor sta pe toată durata evenimentului, care poate fi până la o săptămână. Astfel, cei care vor să găsească o locație unde să stea pe toată durata șederii în București pot găsi o lista impresionantă de oferte de cazare pe www.hotel-bucuresti.com, la prețuri avantajoase și pentru toate buzunarele.

Nu toți își permit să se cazeze la un hotel pentru o anumită perioadă din rațiuni financiare, dar au la dispoziție o varietate de oferte de cazare în hosteluri, pensiuni sau cazare în regim hotelier, la prețuri mult mai accesibile și condiții de cea mai bună calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.