CityParking Cluj – aplicația care îți arată 367 de locuri de parcare libere în oraș

Primăria Cluj-Napoca lansează aplicația mobilă „CityParking Cluj”. Aceasta reprezintă o modalitate facilă de a verifica disponibilitatea locurilor de parcare cu senzori din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca (zona I de parcare), cu ajutorul unui dispozitiv mobil de tip smartphone.

Cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de accesat și utilizat, aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS începând de astăzi.

În primă fază, în aplicația mobilă sunt funcționali 367 senzori de parcare pe 10 străzi din zona I: strada Universității, strada Mihail Kogălniceanu, strada Emmanuel de Martonne, strada Sindicatelor, strada Vasile Alecsandri, strada Gaál Gábor, strada Baba Novac, strada Brassai Samuel, Piața Ștefan cel Mare și Piața Avram Iancu. Ulterior, vor fi integrate și celelalte străzi incluse în proiect.

Locurile de parcare sunt identificate prin intermediul unui sistem integrat de gateway-uri, senzori și aplicații.

Feedback și sugestii în legătură cu aplicația sunt binevenite la adresa:
[email protected]

Proiectul a fost implementat alături de echipa Primăriei Cluj-Napoca de către Telekom România Communications și compania Life Is Hard, iar senzorii au fost realizați de către Bosch.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.