Claudiu Niculescu, despre generația de puști ai Universității Cluj. „Sunt copii foarte talentați și de mare viitor”

Antrenorul formației CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a fost vizibil afectat de înfrângerea suferită astăzi în fața Universității Cluj, scor 0-1, în cadrul etapei a 6-a din Liga a 2-a.

claudiu niculescu cs mioveni liga 2

Fostul antrenor și jucător al „șepcilor roșii” a avut puterea să își laude adversarul și le-a urat baftă mai departe în campionat elevilor lui Marius Popescu, precizând că se consideră principalul vinovat de această înfrângere.

„Nu ar fi multe de spus despre acest joc, nu am nicio explicație în acest moment, dar îmi asum vina pentru acest joc. Le-am atras atenția toată săptămâna, în fiecare zi la antrenament le-am spus același lucru, aseară și ieri, să fie concentrați sută la sută și să nu se uite la faptul că jucăm împotriva unor jucători tineri de 20-22 ani, foarte talentați, foarte ambițioși și chiar dacă au pierdut câteva jocuri până acum, le-au pierdut doar la limită, foarte greu au primit gol în acest sezon, iar pe contraatac au avut ocazii tot timpul, în toate meciurile. Au confirmat exact de ceea ce îmi era mie teamă în toată săptămâna. E pentru mine un rezultat rușinos. Este inexplicabil. Chiar nu am cuvinte ce pot să spun. Eu sunt principalul vinovat. Voi avea o discuție cu conducerea clubului.

Trebuie să-i felicit pe acești copii de la „U” pentru că au fost formidabili astăzi. Le urez baftă în continuare și rămână în Divizia B. Sunt copii foarte talentați și de mare viitor. Acum mai departe vedem ce va fi”, a declarat antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu.

VIDEO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.