Marius Popescu, după victoria lui „U” Cluj de la Mioveni! „Avem o echipă care se naște foarte greu, dar sănătoasă și naturală”

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, s-a declarat foarte mulțumit de victoria obținută de echipa sa la Mioveni, scor 0-1.

marius popescu u cluj

„A fost un meci foarte bun, peste nivelul Diviziei B, Mioveni e o echipă foarte bună pe care am urmărit-o în ultimele trei meciuri și constanță bună ca echipa și ca organizare, iar nici rezultatele nu sunt întâmplătoare.

Ne-am dorit foarte mult victoria și cred că o meritam din punctul meu de vedere, pentru că în toate meciurile noi am contat, având în vedere situația noastră ca vârstă, 4 jucători din 1996, 5 din 1995 și 1 din 1994. Contează foarte mult pentru copii această victorie. În afară de o repriză cu Mediașul, noi am jucat toate meciurile, dar chiar nu a fost să fie. Am avut o săptămână foarte grea, cu presiune, suporterii noștri sunt foarte pătimași, iar de la o extremă la alta e foarte ușor să ajungă. Au demonstrat caracter și avem o echipă care se naște foate greu, dar cred că sănătoasă și naturală”, a declarat antrenorul lui „U” Cluj, Marius Popescu.

„Am crescut foarte mult în organizare și copiii încep să crească fizic deoarece am suferit în primele etape la duelurile unu contra unu, care într-un joc de fotbal sunt decisive”, a mai susținut Marius Popescu.

VIDEO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.