Clujean agresat de un controlor CTP Cluj-Napoca pe linia 30 după ce i-a luat apărarea unei tinere! Bărbatul a fost tras cu forța din autobuz în stația din Parcul Central – FOTO EXCLUSIV

Un incident neplăcut s-a petrecut în cursul serii de marți, 26 aprilie, pe autobuzul cu numărul 30, în jurul orei 19, când un controlor l-a bruscat și tras afară din autobuz pe un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani care a îndrăznit să îi ia apărarea unei fete care avea bilet însă reprezentantul CTP Cluj-Napoca i-a spus acesteia că nu e bun biletul, vorbind cu aceasta pe un ton ridicat și agresiv.

controlori CTP Cluj agresiv statie parcul central marti 26 aprilie 2016 ora 19
Băbatul în jachetă albastră a fost cel agresat de cei doi controlori, cel cărunt și cel în geacă maro din piele, în stația de autobuz din Parcul Central.

Dialogul dintre cei doi a fost unul halucinant, spun martorii care au asistat la el, iar controlorul i-a atras atenția clujeanului în repetate rânduri să nu se bage și să tacă din gură, însă acesta nu s-a lăsat intimidat și a continuat să îi ceară socoteală.

Cei doi controlori s-au dat jos în stația de autobuz din Parcul Central, pe sensul de mers spre Grigorescu, iar cel cu geacă de culoare maro l-a invitat pe bărbat, pe un ton amenințător, „să vină afară dacă are tupeu”. Ușa din spate a rămas deschisă, iar clujeanul s-a repezit la ea înainte de a se închide și după un schimb dur de replici, cu ușa deschisă, controlorul CTP Cluj l-a prins de mână și l-a tras afară din autobuz, fără ca bărbatul să îi fi făcut ceva, să îl fi amenințat sau înjurat. Alături de ei a mai coborât și un tânăr cu ochelari care a încercat să aplaneze conflictul, iar bărbatul agresat a luat telefonul pentru a suna la poliție, moment în care autobuzul a plecat.

Aparent, nu este primul incident în care cei doi controlori au mai fost implicați, mulți clujeni au mai reclamat în trecut comportamentul agresiv al celor doi. Potrivit surselor noastre, același duo l-a agresat și bruscat pe un tânăr student din Cluj-Napoca, căruia i-au reținut abonamentul de transport în comun deși trebuia să i-l înapoieze.

Bărbatul cărunt, cu mustață și geacă de piele este unul dintre cei mai vechi controlori ai regiei de transport public.

One thought on “Clujean agresat de un controlor CTP Cluj-Napoca pe linia 30 după ce i-a luat apărarea unei tinere! Bărbatul a fost tras cu forța din autobuz în stația din Parcul Central – FOTO EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.