Clujeanul Benny Adegbuyi revine pentru a doua oară într-un meci oficial „acasă”, la Cluj, unde îl va înfrunta pe olandezul Steven Reezigt, pe 18 septembrie 2016, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, în cadrul Galei de Kickboxing ACB KB 7 – FOTO/VIDEO

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui duminică, 18 septembrie, Gala de Kickboxing ACB KB 7 – BENNY vs REEZIGT, în cadrul căreia va urca în ring luptatorul local Benjamin „The Gentleman” Adegbuyi, locul 2 la nivel mondial, care îl va înfrunta pe olandezul Steven Reezigt.

Conferinta de presa Gala de Kickboxing ACB KB 7 - BENNY vs REEZIGT

În vârstă de 31 ani, Adegbuyi s-a născut la Cluj-Napoca și este considerat ce mai bun luptător de kickbox din România, are 1.98 înălțime, 117 kg și face parte din top 10 mondial în ambele clasamente GLORY și LiverKick.com. De altfel, este singurul luptător român care luptă în divizia greilor, GLORY, iar în prezent ocupă locul 2 la nivel mondial cu cinci victorii și două înfrângeri. În 2015, după meciul eliminatoriu cu Hesdy Gerges, a atins poziția 3 în lume în promoție și a devenit challenger obligatoriu la centura mondială GLORY în divizia greilor. VEZI CLASAMENTUL DIVIZIEI GLORY!

Adegbuyi a vorbit joi, 18 august, într-o conferinţă de presă la Hotel Univers T, alături de luptătorii Dani Corbeanu şi Izidor Bunea, promoterul evenimentului Alex Baciu și Dennis Krauweel, preşedintele SuperPro Team Olanda, despre gala care va avea loc peste o lună în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Avem sportivi din peste 10 țări, Olanda, România, Rusia, Cecenia, Maroc etc. Evenimentul va avea o mare expunere, națională și internațională, fiind transmis în peste trei țări, între care Rusia, Olanda, Croația sau China. Pe plan local vom comunica săptămâna viitoare unde va fi televizată gală, dar suntem în discuții cu câteva televiziuni din România. Sperăm să fie un eveniment bine primit de către clujeni, care de altfel sunt foarte receptivi la sporturile de contact”, a susținut promoterul galei, Alex Baciu.

„Mă bucur nespus când iau parte la astfel de evenimente de calitate, ACB este o promoție importantă și a demonstrat-o și anul trecut la Sibiu. Mă bucur că sunt în mainevent, mă bucură faptul că voi lupta la Cluj-Napoca, unde mă simt ca și acasă, fiind născut aici și unde am locuit o mare perioadă din viața mea. Cu siguranță voi da tot ce pot, voi încerca să fac show și să fac publicul clujean să se simtă super-bine și să se simtă în extaz”, a declarat Adegbuyi, care îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de contact din Cluj să umple sala.

VIDEO de la conferința de presă de joi, 18 august:

Promotorul Alex Baciu, reprezentantul celebrei şcoli olandeze SUPERPRO TEAM, din care fac parte nume sonore precum Rico Verhoeven şi Albert Kraus, în colaborare cu promoţia cecenă ABSOULTE BERKUT CHAMPIONSHIP, organizează în România gala ACB KB 7 – BENNY vs REEZIGT. Dacă anul trecut Sibiul a fost ales ca şi gazdă a primei ediţii a promoţiei ACB în România, anul acesta suspansul şi adrenalina show-ului se mută în inima Transilvaniei, la Cluj Napoca.

Toţi fanii sporturilor de contact sunt asteptaţi pe 18 septembrie 2016 la Sala Sporturilor „Horea Demian” din Cluj- Napoca, să îi urmărească pe viu pe cei mai valoroşi sportivi în prezent din lumea kickboxing-ul românesc şi mondial.

Evenimentul va beneficia de o amplă expunere mediatică, fiind difuzat în direct şi înregistrat în numeroase ţări, precum România, Rusia, China, etc.

Benny Adegbuyi este un produs al promoției românești SUPERKOMBAT și al sălii Respect Gym din București, făcându-și un nume în circuitul autohton și international, disputând și un meci în K-1. A fost ales de către SUPERKOMBAT „Luptătorul Internațional al Anului” în 2014 și Speranța Anului în 2011. De asemenea, în GLORY a fost votat al doilea „Cel Mai Bun Talent” la jumătatea anului 2014.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.