Clujenii ies duminică în stradă pentru a comemora victimele tragediei din club Colectiv, București

Duminică, 1 noiembrie 2015, la ora 14:00, clujenii sunt invitați în Piața Unirii pentru a comemora victimele tragicului eveniment de vineri noaptea din clubul Colectiv din Capitală, soldat cu 27 de morți și 187 de răniți.

moment de reculegere„Fiecare om vine și aprinde o lumânare, pune o floare, nu vorbim deloc, lăsăm liniștea și bannerele să vorbească, anunță inițiatorii.

Intitulat „Corupția omoară oameni”, evenimentul de comemorare a victimelor se dorește a fi un semnal de alarmă pentru verificarea la sânge a tuturor cluburilor din România pentru ca astfel de nenorociri să nu se mai repete.

„Guvernanţii s-au sesizat că există localuri care funcţionează, folosind materiale mai ieftine, nu tocmai legale. Acum va urma o vânătoare de vrăjitori, vor deveni brusc mai catolici decât Papa, vor închide mii de baruri sau localuri. DAR s-au întrebat oare cum şi de ce au dat inspectorii avize de funcţionare în aceste condiţii? FIINDCĂ SUNT CORUPŢI, aşa cum sunt corupţi şi şefii lor, până acolo, sus-sus. Nu mai decretaţi 3 zile de doliu naţional domnilor, mai degrabă faceţi o plângere mică mică pentru abuz în serviciu funcţionarilor VOŞTRI cărora până ieri li se părea totul legal la acest club. Tragedia copiilor care au ars de vii se datorează sistemului nenorocit de corupţie la toate nivelurile pe care îl reprezentaţi cu toţii!”, este comentariul Simonei Niculescu pe pagina evenimentului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.