Clujenii nu se învață minte și continuă să fie amendați pentru nerespectarea restricțiilor! Sancțiuni de 500.000 lei în ultimele 24 de ore

Prefectura Cluj informează că 747 de politiști, jandarmi, politiști locali și militari au continuat în ultimele 24 de ore controalele în județ referitor la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Astfel, conform instituției, 508 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină, iar 2019 locații de carantinare/izolare au fost asigurate cu măsuri de ordine publică.

De asemenea, 42 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

S-au aplicat 250 de sancțiuni contravenționale în valoare  de 502,309 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației).

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 53 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.