Clujenii „plimbăreți”, continuă să fie „arși” la buzunar! În ultimele 24 de ore s-au dat amenzi de peste 200.000 lei

Oamenii legii continuă să împartă amenzi cetățenilor care nu repectă ordonanțele militare și restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Peste 900 de polițiști și jandarmi clujeni au făcut verificări, în ultimele 24 de ore, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 710 de persoane, iar pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare, forțele de ordine au aplicat peste 128 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 232.700 de lei.

La nivel național au fost întocmite, până în prezent, 490 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 5.406  persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10,2 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.