ClujLife.com anunţă „ClujLife Awards 05” – Bun de explorat cu EuroGsm

ClujLife Awards a ajuns la ediţia cu numărul cinci şi anunţă o campanie cu durată de o lună, care la final va prezenta opinia publicului clujean cu privire la topul evenimentelor, localurilor și artiştilor care s-au afirmat în 2014.

clujlife awards 05

ClujLife.com, cel mai ambiţios şi vizibil proiect online de lifestyle și timp liber din Cluj-Napoca, anunţă ediţia a V-a a premiilor ClujLife. ClujLife Awards este un proiect prin care publicul „devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, va încuraja munca managerilor de localuri, organizatorilor de evenimente şi artiștilor, depusă cu succes în 2014. Tot ce a contat în anul precedent s-a sintetizat într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Începând de astăzi, vizitatorii site-ului clujlife.com vor avea acces la 18 categoriide vot, prin care vor oferi feedback nominalizaţilor.

ClujLife Awards 05 – Bun de explorat cu EuroGsm se desfăşoară în perioada 5 ianuarie – 7 februarie 2015, prima săptămână fiind dedicată nominalizărilor, urmând ca în intervalul 12 ianuarie – 6 februarie să fie perioada de vot.

Pe 7 februarie va avea loc ClujLife Community Conference, eveniment urmat de Gala de decernare a premiilor „ClujLife Awards” .

Votul se înregistrează exclusiv pe www.clujlife.com/awards iar fiecare persoană care votează poate intra în tragerea la sorți pentru un Samsung Galaxy S5 Mini.

În acest an, categoria „Cel mai remarcant debut (pentru un local nou) în 2014” este susţinută de catre Donau Invest, iar câştigătorul va primi un premiu ce consta intr-o licenta software IdealHoreca, in valoare de 1.000 euro.

La ediţia precedentă a ClujLife Awards au votat peste 5200 de persoane, astfel că la această ediţie organizatorii aşteaptă un numar de peste 6000 de votanţi. Întregul regulament poate fi găsit pe http://www.clujlife.com/regulament/.

Câştigătorii de anul trecut sunt publicaţi pe http://www.clujlife.com/awards04/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.