Patru profesori de la Scoala „Mihai Viteazu” din Campia Turzii, ACUZATI ca agreseaza elevii si consuma alcool in incinta institutiei

In Scoala „Mihai Viteazu” din Campia Turzii este pe cale sa izbucneasca un scandal de proportii. Patru profesori sunt acuzati ca au un comportament violent si ii agreseaza verbal si fizic pe copii, dupa ce dascalii consuma alcool chiar in incinta scolii, totul petrecandu-se cu aprobarea directoarei institutiei.

profesori scoala mihai viteazu campia turzii

Profesorii Ionel Cocan, Edgar Otvos, Istvan Szekely, Mircea Ciociu sunt cei patru profesori acuzati de consum de alcool si agresiuni verbale si fizice asupra copiilor, iar directoarea Carmen Anichitoaie trece cu vederea aceste fapte deosebit de grave. Acest fenomen se intampla de ani de zile.

Potrivit sursei citate, a fost sesizat Inspectoratul Scolar Cluj, Directia de Protectie a Copilului si Asistenta Sociala Campia Turzii.

Acuzatii grave aduse celor patru profesori de la Scoala „Mihai Viteazu” din Campia Turzii pe reteaua de socializare Facebook.

„Profesorul Cocan Ionel este cunoscut ca spaima elevilor de clasa 7 si 8 care raman in numar mare corigenti si mai ales repetenti cu imposibilitatea de a se inscrie la examenul de capacitate la finele clasei a 8-a. Acest individ are un comportament vulgar, violent si fara cele mai minime moravuri.

Edgar OTVOS, de origine rroma, are un comportament tipic pentru persoane suferinde de alcoolism cronic, violent si instabil emotional, aceste fapte se pot argumenta printr-un incident petrecut in Centrul de Plasament nr. 5 Sf. Nicolae, cand in calitate de educator l-a pedepsit pe elevul Ratiu Sorin cu o serie de lovituri, apoi ducandu-l in dusul din baia unitatii, pe motiv ca copilul minor vroia sa participe la slujba de inviere cu ocazia Pastelui. Acest individ trebuie anchetat de procuratura si directia de protectie a copilului pentru tratamente inumane aplicate unor minori.

Szekely Istvan este un invatator si un betiv notoriu, care intretine relatii sexuale cu barbati si se pare si cu elevi din cadrul centrului de plasament, dar si de la scolile unde a predat si predeaza in prezent”, se arata in mesajul postat pe Facebook de Elena R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.