#ClujSmartCity. Canalizările nu fac față în „orașul de cinci stele”. „Inovarea” sistemului de canalizare pe când? – FOTO

Pe lângă traficul haotic, lipsa locurilor de parcare și a spațiilor verzi, municipiul Cluj-Napoca mai are o altă problemă stringentă -canalizările, care esueaza la fiecare ploaie și dau naștere unor adevărate iazuri și râulețe.

Un astfel de mic lac a răsărit astăzi și pe strada Dorobanților, la intrare în parcarea supermarketului Profi și în fața clădirii Consiliului Județean Cluj.

Nu știm ce imagine și-a făcut președintele CJ Cluj, Alin Tișe, vicepreședinții Vakar Istvan si Marius Mînzat sau restul funcționarilor când au plecat de la birou sau dacă au observat-o măcar.

Această problemă nu este de ieri pe azi, este dintotdeaună, administrația liberală care a condus municipiul Cluj-Napoca în ultimii 15 ani nu a reușit să o rezolve și să găsească o soluție pentru ea.

Astfel, înainte de a ne dori să devenim Capitala Europeană a Inovării și înainte de a vorbi despre digitslizare, cred că ar trebui să „inovăm” sistemul de canalizare aflat la pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.