Clujul necivilizat. Coșuri de gunoi distruse cu petarde în noaptea de revelion în Parcul Cetățuie din Cluj-Napoca – FOTO

O clujeancă a semnalat pe un grup de Facebook un fapt tot mai des întâlnit în Cluj-Napoca, și anume, vandalizarea bunurilor publice. Este și cazul coșurilor de gunoi din parcul de copii de pe Cetățuie, care au fost rupte și distruse din cauza a, cel mai probabil, petardelor din noaptea de Revelion.

„Am iesit la o plimbare cu copilul la Cetatuie si am fost socata sa vad ce vandalism s-a facut la parcul de joaca. Inca din parcare am observat ce mizerie era. Da, pentru ca toate cosurile de gunoi erau stricate si gunoiul a fost dus de vant peste tot.

Niste persoane iresponsabile si probabil in stare de ebrietate au pus petarde in cosurile de gunoi si unde au mai apucat au distrus proprietati care apartineau noua tuturor, dar mai ales copiilor.

Sa le fie rusine. Dar si celor care le-au vandut petardele care sunt periculoase, deranjeaza linistea si animalele care traiesc impreuna cu noi in oras si n-au niciun rost in afare de a face zgomot si a emite noxe. Pana cand va fi acceptabil sa se vinde obiecte de distrugere minorilor?!”, a scris clujeanca Biborka Székely.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.