Clujul se pregăteşte de Maratonul Făgetului – Banca Transilvania MTB Marathon – prima competiţie din calendarul internaţional de ciclism al anului!

Asociația „Clujul Pedalează” organizează în data de 19 – 20 mai 2018 „Banca Transilvania MTB Marathon”, prima competiție de XCM din România înscrisă în calendarul internațional de ciclism.

Cu o experiență de 6 ani în zona de evenimente și activități sportive și peste 90 de competiții organizate Asociația Clujul Pedalează anunță un maraton desfășurat timp de două zile – 19 și 20 mai – în zona Dealul Feleacului.

Sub denumirea „Banca Transilvania MTB Marathon”, evenimentul sportiv va aduce la Cluj cel mai mare număr de cicliști din România, într-un context nou și plin de surprize. Vor exista competiții de ciclism și alergare pentru adulți, competiții pentru copii, competiție de spinning, o zonă culinară și una de camping cu foc de tabără precum și alte activități de petrecere a timpului liber.

Probele din data de 19 mai sunt:

  • Cros Kids
  • Cros Junior
  • Crosul Popular: 4 km
  • Trail Running Cros: 13 km
  • Trail Running Semimaraton:22 km

Iar pe 20 mai ne pregătim pentru o zi perfectă pe bicicletă:

  • MTB Adventure: 22 km
  • MTB Semimaraton: 46 km
  • MTB Maraton:75 km

Anul acesta Asociația pregătește pentru prima oară o probă dedicată oamenilor care vor să facă o mică drumeție de 13 km, la pas sau în alergare ușoară, prin zona Făget și prin peisajele minunate pe care le avem în jurul orașului Cluj.

Înscrierile se fac accesând adresa: http://clujulpedaleaza.ro, loc în care veți găsi toate informațiile legate de competiție, grad de dificultate sau regulament.

Competiția se află la a 7-a ediție, evenimentele precedente având la start peste 10.000 de sportivi din țară și din străinătate. Ca și în edițiile trecute, Banca Transilvania MTB Marathon este transmis în direct de către TVR România și toate acțiunile pot să fie urmărite pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/clujulpedaleaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.