Clujul va fi gazda olimpiadelor nationale de fizica, pedagogie si psihologie

olimpiada nationalaCluj-Napoca va gazdui in perioada 6-11 aprilie 2014 olimpiadelor naționale de fizică și pedagogie-psihologie.

Cea de-a 50-a editie a Olimpiadei Naționale de Fizică pentru clasele VI-XII va avea deschiderea oficială pe 06.04.2014, ora 17:00, la Colegiul Academic, Casa Universitarilor, Universitatea Babes Bolyai, și sunt așteptați peste 600 de olimpici.

Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie pentru Liceele Pedagogice clasele IX-XII va avea deschiderea festivă pe 07 aprilie, ora 08:30, în Sala de Festivități a Colegiul Național Pedagogic
„Gheorghe Lazăr” și sunt așteptați peste 200 de olimpici.

Toți elevii vor fi cazați la hotel și vor avea ocazia să viziteze obiectivele turistice și istorice din municipiu, a spus inspectorul scolar Valentin Cuibus.

De asemenea, datorită contribuției semnificative a sponsorilor, premierea olimpicilor se va face la un nivel corespunzător.

Astfel, locul I va primi un premiu în valoare de 1000 de lei și o tabletă. Premiul doi va fi de 800 de lei, premiul trei 700 de lei. Acestor premii se adaugă o motivare suplimentară de 600 de lei pentru elevii ce vor alcătui loturile naționale.

Totodată vor exista o serie de premii speciale oferite de UBB și UTCN.

Vor fi acordate premii in valoare totala de 500.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.