Muzeul de Istorie isi deschide portile pentru „Școala altfel”

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei oferă unităţilor de învăţământ clujene implicate în cadrul programului ŞCOALA ALTFEL, desfaşurat în perioada 7-11 aprilie, posibilitatea de vizitare la un preţ simbolic a celor două expoziţii temporare Iluzie şi reflectare. Viaţa artistică a lui Miklós Bánffy şi Jurnalul de modă veche. Rochia de bal ( la sediul central, str. Constantin Daicoviciu, nr. 2) şi a Colecţiei de Istorie a Farmaciei (Piața Unirii nr. 28, colț cu Regele Ferdinand).

muzeul de istorie

 

Vizitele se pot face pe bază de programare iar preţul de intrare va fi  pentru elevi, de doar 0,75 lei, respectiv 1,5 lei.

De asemenea, miercuri, 9 aprilie, în cadrul programului SĂPTĂMÂNA FAMILIEI, SĂPTĂMÂNA FĂRĂ TV, iniţiat de Asociaţia Zibo Help, muzeul nostru oferă ACCESUL GRATUIT în expoziţiile temporare şi la Colecţia de Istorie a Farmaciei, în intervalul orar 10.00-16.00, participarea fiind posibilă de asemenea pe bază de programare. Pentru mai multe informaţii şi pentru a descărca biletului gratuit verificaţi pagina www.zibo.ro.

Pentru programare invităm şcolile să ne contacteze în intervalul orar 9.30-15.00 la numărul de telefon: 0745394478, persoana de contact Ioana Gruiţă, pentru expoziţiile de la sediul MNIT, sau la numărul de telefon 0264 597 567 pentru Colecţia de Istorie a Farmaciei.

foto: ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.