Compania Sodexo este autorizată de Ministerul Finanțelor Publice să emită tichete de masă pe suport electronic

Compania Sodexo, lider pe piața tichetelor de masă, a fost autorizată de Ministerul Finanțelor Publice să emită tichetele de masă pe suport electronic Gusto Pass începând cu 23 octombrie 2015.

card Gusto Pass_Sodexo

Sodexo este astfel emitentul cu cea mai mare rețea națională de comercianți parteneri autorizat să emită tichetele de masă pe suport electronic, cel mai nou beneficiu extrasalarial pe care angajatorii îl pot oferi angajaților lor.

„Având la baza conceptul «Technology for Humans», tichetele de masă pe suport electronic vin în întâmpinarea nevoilor companiilor și angajaților deopotrivă, aducând beneficii pentru ambele părți,” declară Bálint Bessenyey, Sodexo România.

„Tichetele de masă pe suport electronic Gusto Pass de la Sodexo simplifică procedura de acordare a drepturilor salariale aferente tichetelor de masă de către angajatori, oferind în același timp o mai mare flexibilitate în utilizare pentru angajați. Ne așteptăm ca în primii trei ani de la lansarea noului produs, volumul de tichete de masa pe suport electronic  emise de Sodexo să reprezinte 30% din total”.

La nivel mondial, 65%-70% din volumele emise de grupul Sodexo sunt în format electronic.

Despre tichetele de masă pe suport electronic Gusto Pass de la Sodexo

Tichetele de masă în format electronic Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin, sunt contactless și pot fi utilizate în unitățile de alimentație publică partenere Sodexo.

Noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass sunt dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților. Acestea nu presupun costuri suplimentare pentru angajați, toate costurile cu tichetele de masă pe suport electronic urmând să fie suportate de către angajatori.

În prezent rețeaua comercianților care acceptă noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass depășește 4.200 de unități de alimentație publică, locuri de luat masa si magazine, răspândite pe mai mult de 85% din teritoriul țării.

Sodexo extinde constant rețeaua de acceptare  atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele pe suport electronic, urmărind să își consolideze poziția de lider național deținută în ultimii 16 ani, de când emite în România. Rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

Sodexo în România

Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 630 de angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții:

  • Beneficii pentru Angajați:
  • Programe de Incentivare
  • Beneficii Publice
  • Servicii de alimentație/catering
  • Managementul facilităților

Sodexo, lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții.

Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 in Marsilia, Franța şi este astăzi lider mondial în Soluții pentru Calitatea Vieții de Zi cu Zi.

Grupul operează în 80 de ţări cu 420.000 de angajați care împărtășesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii.

Avem încrederea că o bună calitate a vieţii sporeşte satisfacţia şi motivaţia indivizilor, jucând astfel un rol important în performanţa organizaţiilor care sunt partenerii noştri strategici.

Sodexo în lume – Cifre cheie

  • 18  miliarde euro cifră de afaceri
  • 420.000 angajați
  • 80 țări
  • 32.700 puncte de lucru
  • 75 milioane consumatori zilnic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.