Companiile clujene au început procesul de selecţie a studenţilor participanţi la Workshop-urile PRbeta

Prima etapă a celei de-a doua ediţii a Workshop-urilor PRbeta, desfăşurată la Cluj-Napoca, în perioada 14-19 octombrie 2013, s-a încheiat. Pe parcusul a şase zile, 15 studenţi şi masteranzi, din facultăţile de jurnalism şi comunicare, au beneficiat de un pachet complet de training, învăţând comunicare 2.0 de la cei mai buni specialişti în domeniu.

PRBeta Cluj-Napoca

Companiile clujene au început deja procesul de selecţie a studenţilor participanţi, oferindu-le posibilitatea de a urma un internship sau chiar un job în domeniul comunicării.

Pe toată durata internship-urilor, studenţii vor primi suport din partea echipei PRbeta. Totodata, la finalul acestei ediţii a workshop-urilor de comunicare, reprezentanţii PRbeta au pregătit o serie de surprize pentru câţiva din studenţii participanţi. Acestea presupun inclusiv câteva locuri de muncă pentru cei mai buni dintre ei şi implicarea activă în următoarele proiecte PRbeta.

Momentan, Workshop-urile PRbeta se desfăşoară la Oradea, un oraş-premieră pentru această ediţie. La fel ca la fiecare workshop, din cele cinci desfăşurate la nivel naţional, cursurile durează aproximativ o săptămână, se desfăşoară cu o frecvenţă de patru-cinci ore zilnic şi cuprind atât noţiuni teoretice, cât şi exerciţii practice. Trainerii Workshop-urilor PRbeta sunt specialişti cu ani de experienţă în domeniul comunicării: Ștefan Stroe, Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Alexandru Ciucă și Dragoș Alexa. De asemenea, la workshop-uri participă şi reprezentanţi ai companiilor locale, putând astfel să interacţioneze cu studenţii şi să le observe evoluţia, pentru a le oferi un internship, care se poate transforma ulterior într-un loc de muncă.

Următorul workshop PRbeta va avea loc la Iaşi, în perioada 4-9 noiembrie 2013. Studenţii şi masteranzii care doresc să participe au două posibilităţi de înscriere: pe site-ul PRbeta sau trimiţând un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail [email protected], până la data de 31 octombrie 2013. Procesul de selecţie va include şi un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri.

Al patrulea oraş de pe harta Workshop-urilor PRbeta este Braşov, care se va desfăşura între 13-19 noiembrie 2013. Studenţii braşoveni care vor să participe sunt invitaţi să se înscrie până la data de 7 noiembrie 2013, respectând acelaşi procedeu.

Timişoara va fi ultimul oraş care va găzdui a doua ediţie a Workshop-urilor PRbeta, la sfârşitul lunii noiembrie. Sesiunea de înscriere pentru studenţi va fi anunţată în curând. Noutăţi şi informaţii la zi despre desfăşurarea Workshop-urilor PRbeta, ediţia a doua, pot fi găsite şi pe Facebook sau Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.